Wat kun je met een 3node?

Als u een 3node voor de eerste keer aansluit en aanzet kunt u er verder niets mee, dan behalve genieten dat u zojuist een belangrijke bijdrage en investering heeft geleverd aan het uitbreiden van het nieuwe, zuinige, veilige en efficiënte gedecentraliseerde internet. Voor het beschikbaar stellen van uw node en uw investering krijgt u maandelijks een vergoeding in de vorm van TFT tokens.

Is dit alles?

Dit hangt af van welk type internetgebruiker u bent. De meeste particuliere gebruikers met weinig kennis over het maken van websites, opzetten van virtuele servers en dergelijke zullen verder niets doen met deze 3nodes en zouden de TFT tokens kunnen gebruiken om te sparen en eventueel uit te laten betalen in euro, USD of andere vorm van fiat geld.
Of sparen voor de volgende 3node 😉

Meer ervaren gebruikers zouden de TFT’s kunnen gebruiken om op het nieuwe internet zelf applicaties te starten zoals virtuele servers, websites e.d.

Mocht u in bezit zijn van een public IP van uw provider dan zou u deze kunnen toewijzen aan uw eigen node om hier vervolgens services op te deployen. Hiervoor verwijzen wij graag naar de vele informatie die te vinden is op het forum van Threefold.

Translate »