Wat kun je met een 3node?

Wanneer u via ons een node aanschaft, zorgen wij ervoor dat u een zorgeloos apparaat krijgt. Uitpakken, stekkers erin, aanzetten, klaar.

Als u een 3node aansluit en aanzet hoeft u er verder niets mee te doen, dan behalve genieten dat u zojuist een belangrijke bijdrage en investering heeft geleverd aan het uitbreiden van het nieuwe, zuinige, veilige en efficiƫnte gedecentraliseerde internet. Voor het beschikbaar stellen van uw node en uw investering krijgt u maandelijks een vergoeding in de vorm van TFT tokens.

Is dit alles?

Meer ervaren gebruikers zouden de TFT’s kunnen gebruiken om op het nieuwe internet zelf applicaties te starten zoals virtuele servers, websites, een eigen cloudomgeving e.d.

Mocht u in bezit zijn van een public IP van uw provider dan zou u deze kunnen toewijzen aan uw eigen node om hier vervolgens services op te starten. Hiervoor verwijzen wij graag naar de vele informatie die te vinden is op het forum van Threefold.

Omdat voor veel mensen het nog even lastig blijkt om zelf een service op het decentrale netwerk te starten biedt HostService sinds kort aan om dit voor u te doen; in ons menu kunt u vinden wat wij aanbieden, zoals uw eigen veilige Cloudomgeving en Website.