Setup van een nieuwe 3node

Uw gecertificeerde 3node is een sluit-aan-en-verdien-apparaat. De USB stick die aan de achterzijde is geplaatst, bevat het besturingssysteem ZeroOS. (Bij sommige modellen is een SD card of USB flash drive intern geïnstalleerd) Verwijder deze USB stick niet. Omdat WIFI niet betrouwbaar genoeg is voor een server, is een bekabelde Ethernet-verbinding vereist. Sluit de meegeleverde Ethernet-kabel aan op uw router of Ethernet-switch.

Hoewel het niet vereist is, is het handig om de 3node op een tv of monitor aan te sluiten om ervoor te zorgen dat alles naar behoren verloopt en het is natuurlijk ook leuk om naar te kijken! Indien u een Peking heeft moet uw 3node zijn aangesloten op de HDMI-emulator dongle of een monitor om succesvol op te starten. Plaats de HDMI dongle weer terug als u klaar bent met de monitor.

Sluit het apparaat aan op een wandcontactdoos. Aansluiten op een UPS (batterij back-up) is niet vereist, maar is altijd een goed idee om een hogere up-time te garanderen. Gebruik in ieder geval een overspanningsbeveiliging van hoge kwaliteit.

Zet het apparaat aan. Het duurt enkele minuten voordat het is geladen en volledig is verbonden. Het laatste scherm zou uw farm-naam, Node Id en verschillende IP-adressen moeten tonen. Het kan even duren voordat dit scherm alle velden volledig heeft ingevuld.

Niet alle velden met een IP-adres worden ingevuld. Schrik niet van de 0% datarapportage, dat is normaal.

Lees de FAQ eens door.