Project INCA: Nieuwe Standaard in Gedecentraliseerde Cloud

ThreeFold heeft met trots Project Internet Capacity (INCA) aangekondigd, de vierde generatie van het decentrale Grid. Deze aankondiging markeert een belangrijke mijlpaal in de evolutie van het ThreeFold-ecosysteem en bevestigd de constante groei die het decentrale netwerk doormaakt.

INCA-token en Blockchain Integratie

Het hart van Project INCA is de introductie van de INCA-token, die dient als een sleutelelement voor het creëren van een robuust en efficiënt netwerk. De token zal functioneren binnen de Solana-blockchain, wat gekozen is vanwege zijn snelheid, lage kosten en schaalbaarheid. Dit zorgt ervoor dat de INCA-token efficiënt en betrouwbaar kan worden ingezet op een mee bekende blockchain, waardoor er meer zichtbaarheid wordt gecreëerd in de DePIN wereld. DePIN staat voor Decentrale Fysieke Infrastructuur Netwerken.

Indien u reeds TFT tokens spaart, die uiteraard gewoon blijven bestaan, kunt u deze straks extra voordelig omwisselen voor INCA. Nóg meer reden om nog snel een node te bouwen of kopen!

1 million nodes

Groei en Betrouwbaarheid

Een van de kernambities van Project INCA is om het ThreeFold Grid uit te breiden naar een miljoen nodes. Deze schaalvergroting is cruciaal voor het leveren van een betrouwbare en robuuste infrastructuur die kan concurreren met traditionele gecentraliseerde cloudoplossingen. Met een groter aantal nodes kan ThreeFold meer capaciteit en redundantie bieden, wat resulteert in verbeterde prestaties en betrouwbaarheid voor gebruikers wereldwijd. Enkele grote partijen wereldwijd hebben te kennen gegeven interesse te hebben om het decentrale grid in gebruikt te nemen, maar dat daarvoor veel meer capaciteit nodig is. Daarom komt HostService binnenkort met nieuwe nodes uit, in verschillende prijsklassen. Houd ons in de gaten!

Gemeenschapsgerichte Benadering

ThreeFold benadrukt ook de rol van de gemeenschap in het succes van Project INCA. Door de inzet van gedecentraliseerde technologieën en de INCA-token wil ThreeFold een ecosysteem creëren dat wordt beheerd en ondersteund door zijn gebruikers. Deze gemeenschapsgerichte benadering moet niet alleen de adoptie van de technologie bevorderen, maar ook bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe toepassingen en diensten binnen het netwerk.

Toekomstvisie

Met Project INCA zet ThreeFold een belangrijke stap in de richting van digitale soevereiniteit en innovatie. Het project belooft niet alleen verbeterde technische prestaties en economische efficiëntie, maar ook een verschuiving naar een meer inclusieve en democratische internetinfrastructuur. Door het benutten van de voordelen van blockchain-technologie en het bevorderen van een gedecentraliseerde benadering, streeft ThreeFold ernaar om een duurzame en rechtvaardige digitale toekomst te creëren.