Nodes (gebruikt) voor bedrijven

Dell R620 node

Met enige regelmaat krijgen wij de vraag of wij naast de IKON nodes ook nodes hebben die geschikt zijn voor bedrijven, die ‘meer’ willen. Daarom hebben we besloten 5 van onze Dell R620 19″rack nodes beschikbaar te stellen voor de verkoop!

Met 32 virtuele cores, 256 GB werkgeheugen en 4 TB aan SSD opslagruimte is dit een krachtpatser. Eventueel kan de opslagruimte nog verder worden uitgebreid als 4 TB nog niet genoeg is, zowel met meer SSD schijven als ook HDD schijven.

Al deze nodes komen met een dubbele voeding en meerdere LAN aansluitingen, ook al is er maar één nodig. Daarnaast levert deze node minimaal 2050 TFT op iedere maand, ruim voldoende om zelf een flinke cloud omgeving vooral uw personeelsleden op te starten. Uiteraard kunnen wij u hiermee helpen. Indien u meer opslagruimte laat plaatsen lopen deze TFT natuurlijk nog verder op.

Deze (ongecertificeerde) nodes zijn te koop voor de zeer aantrekkelijke prijs van 1249 euro incl BTW! Hiervoor krijgt u zelfs nog 6 maanden garantie.

Zorg er wel voor dat u deze node in een ruimte plaatst waar mensen zich niet veel bevinden, wegens het blazen van de ventilatoren. Het beste komt hij natuurlijk tot zijn recht in een 19″rack of datacenter. Neem gerust contact op voor vragen of specifieke wensen.