Nextcloud 8.0: Revolutie in Cloudopslag en Samenwerking – Op Uw eigen node

Nextcloud Decentraal internet

Binnenkort staat de langverwachte release van Nextcloud 8.0 voor de deur, en het belooft een ware revolutie te worden op het gebied van cloudopslag en samenwerking. Met een schat aan nieuwe functies en verbeteringen die zijn ontworpen om de productiviteit te verhogen en de samenwerking te verbeteren, is Nextcloud 8.0 de meest geavanceerde versie tot nu toe.

Een van de meest opwindende nieuwe functies is de Nextcloud AI-assistent 2.0. Deze geavanceerde AI-assistent is ontworpen om gebruikers te helpen bij het beheren van hun bestanden, organiseren van taken en plannen van vergaderingen. Met intelligente suggesties en automatisering zal de AI-assistent de workflow van gebruikers aanzienlijk verbeteren.

Nextcloud Talk heeft ook belangrijke verbeteringen ondergaan om de communicatie te verbeteren. Met nieuwe functies en verbeterde prestaties kunnen gebruikers naadloos samenwerken en communiceren binnen het Nextcloud-platform.

Een andere opvallende toevoeging is de geautomatiseerde planning in Nextcloud Agenda. Deze nieuwe functie maakt het gemakkelijker dan ooit om afspraken te plannen en agenda’s te beheren, waardoor gebruikers kostbare tijd besparen.

Daarnaast is Nextcloud Office aanzienlijk verbeterd, met snellere prestaties en meer functies dan ooit tevoren. Of het nu gaat om het maken van documenten, spreadsheets of presentaties, Nextcloud Office biedt alle tools die gebruikers nodig hebben om productief te blijven.

En alsof dat nog niet genoeg is, zijn er ook prestatieverbeteringen doorgevoerd in alle apps van Nextcloud, waardoor de algehele gebruikservaring nog soepeler wordt.

Als klap op de vuurpijl zijn wij als hostservice verheugd om aan te kondigen dat we de service gaan aanbieden om Nextcloud 8.0 te installeren op de eigen gecertificeerde node van een klant, die bij ons is gekocht. Tegen gratis installatiekosten kunnen huidige eigenaren van een node profiteren van deze service, waardoor ze direct kunnen profiteren van de vele voordelen van Nextcloud 8.0. Zij zullen binnenkort per mail een aanbod ontvangen.

Met al deze spannende nieuwe ontwikkelingen is er nog nooit een beter moment geweest om een node aan te schaffen.