IKON XL – Kleiner, Krachtiger, Zuiniger

Hier is hij dan! Dat de technologie voortschrijdt bewijst deze nieuwe IKON XL. Deze kleine node is de vervanger en opvolger van onze meest populaire node, de Peking.

Een veel gehoorde opmerking was dat de Peking erg groot was en niet makkelijk weg te bergen is.

Deze zogenaamde NUC heeft de allerlaatste 12e generatie i3 processor met maar liefst 12 zogenaamde threads. Dat zijn er zelfs 4 meer als de Peking. Daarnaast heeft hij 64 GB DDR4 RAM geheugen en voorlopig 1 TB aan opslagruimte. Met deze specificaties ontvang je nog steeds ongeveer 650 TFT per maand!

IKON XL

Daarbij is zijn prijs ook nog eens aantrekkelijker geworden. Kortom, deze nieuwe node is uitermate geschikt als investering in het nieuwe decentrale internet, eventueel om zelf te gaan gebruiken voor uw eigen website of cloud omgeving bijvoorbeeld, maar is hiermee ook al krachtig genoeg om menig kleinbedrijf van capaciteit te voorzien.

Deze node komt pas 2 oktober 2023 officieel beschikbaar, maar kan vanaf NU voor een éénmalige korting van maar liefst 100 euro als de IKON XL vooruit besteld! Deze aanbieding geldt tot 25 september 2023!