HostService is partner van Sociëty 4.0

HostService Nederland is partner geworden van de coöperatie Sociëty 4.0. “Vandaag de dag is industriële productie niet meer de belangrijkste bron van economische waarde-creatie en bevinden zich geen industriële bedrijven meer in de top van ‘s werelds grootste ondernemingen. De grootste ondernemingen zijn vooral digitech-bedrijven (zoals Apple en Google), beleggers en banken (zoals Berkshire Hathaway en JP Morgan Chase) en farmaceutische bedrijven (zoals Johnson & Johnson en Pfizer).” – Quote uit magazine Clingendael Spectator voor internationale betrekkingen.

In het boek van Prof. Bob de Wit – Hoogleraar Strategisch Leiderschap aan Nyenrode –  worden na jarenlang onderzoek 10 domeinen gedefinieerd voor een eerlijke en evenwichtige samenleving, omdat inmiddels de conclusie wel is getrokken dat de oplossing niet zal komen van de overheden, die met hun kokervisie slechts richten op verticale economische groei, onder het juk van bovengenoemde grote bedrijven.

Het vierde domein gaat over informatievoorziening. Als officieel reseller en producent van 3Nodes in Europa voor het nieuwe Internet of Internets (ook wel ‘the People’s Internet’ genoemd) leveren wij de benodigde hardware voor een veilig, energiezuinig, efficiënt en volledig decentraal internet, van iedereen vóór iedereen.

Hoe kunt u hieraan mee bouwen? Indien u geen affiniteit met internet heeft, kunt u bijvoorbeeld een 3node aanschaffen uit de webshop. Met deze node vergroot u de capaciteit van het gedecentraliseerde internet en u hoeft er niets voor te doen. Stekker erin, klaar. Tevens ontvangt u maandelijks een vergoeding waardoor de node zichzelf terugverdient.
Indien u zelf aan de slag wilt met bijvoorbeeld een virtuele server, cloud omgeving, computing mogelijkheden, nieuwe Social Media, dan raden wij u aan hier te starten, medio 2024 verwachten wij dat wij u persoonlijk kunnen helpen met het installeren van uw eigen decentrale cloud op uw eigen node. Uw data weer in eigen controle.

Heeft u reeds een lokaal initiatief en wilt u meer informatie over wat dit internet voor u kan betekenen, neem dan contact met ons op.

Schrijft u zich in ieder geval in voor de nieuwsbrief, zo blijft u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Sociëty 4.0